Floriss

Vi elsker blomster, og kjøper hver uke inn ferske blomster etter sesong: peoner på våren, krysantemum på høsten, tulipaner og ranunkler på vinterhalvåret. Og et stort utvalg blomster, deriblant roser, som er tilgjengelig hele året!  

 

Vi sørger for å ha inne blomster av beste kvalitet, slik at du har det beste utgangspunktet for en vakker bukett som skal holde seg lenge. Du kan også gjøre mye for å bevare buketten lenge, og vi deler gjerne noen tips for at du skal lykkes med det:

Vask alltid vasen med klorin rett før du skal sette buketten i vann. Det følger alltid med en liten pose med holdbarhetsmiddel med bukettene fra oss. Les på posen: den skal enten blandes ut i ½ eller 1 liten vann (det er viktig at det blir blandet ut riktig). Vi snitter alltid stilkene for deg. Er det mye blader på stilene, ta vekk flest mulig av dem og pass på at det ikke kommer noen bladet i vannet. Behold gjerne vannposen på mens du gjør dette, slik at snittet ikke tørker, som vil hinder blomstene fra å trekke opp vann. Snitt gjerne stilkene på nytt etter noen dager, så de får et ferskt, nytt snitt.  

 

Husk at buketten aldri må stå i direkte sol. Og sett den gjerne på et kjølig rom / sted på natten, dette øker holdbarheten. 

 

Da er det bare å nyte synet av buketten din!  

 

Har du andre spørsmål, eller lurer mer på noe av dette - spør oss neste gang du er i butikken vår!

Tlf: 73 93 30 00

E-post: nardo@floriss.no

 

Åpningstider:

Mandag - Fredag 09:00 - 20:00
Lørdag 09:00 - 18:00

OBS! avvikende åpningstider i advent/jul. Se forsiden nardocenteret.no.